Om oss

Om oss

Vårt företag

Företagets idé är att erbjuda kvalitativa produkter och kunskap kring traditionella byggnadstekniker och material. Material som i sig själva slits med värdighet och är möjliga att underhålla i stället för att bytas ut. Återbruk är därför en naturlig del i vår affärsidé.

Ring eller e-posta oss och fråga om våra produkter eller titta runt på webbsidan. Låt oss veta om du saknar något – nytt eller begagnat.

Välkommen med din beställning!

Vårt team

Lite om kvinnan bakom:

Maritha Gunnarsson född 1967. Drivit lantbruk i flera år, varsamt renoverat gamla gården och dess sidobyggnader för att satsa på “bo på lantgård”. Satsade tidigt på KRAV och drev en liten gårdsbutik med diverse produkter från gårdens får. Den allra första fastigheten köptes och renoverades när Maritha var 17 år. I början av 2000 talet inköptes den första hyresfastigheten och renoverades till största delen på egen hand. Idag finns fem fastigheter i företaget, samtliga renoverade på varsamt sätt med klassiska byggvaror. Företaget har även även utvecklats och utför renoveringsarbeten samt om och tillbyggnader även utanför det egna fastighetsbeståndet. Maritha Gunnarsson målar,tapetserar,murar och kaklar.  Hon har sinne för att se vad som behöver göras och kan komma med tips och råd i de flesta byggprocesser allt utifrån  egna erfarenheter. Maritha har ett stort kontaktnät och när det behövs anlitar hon kunnig och duktig personal. Möjligheten att förvärva klassiska byggvaror dök upp tack vare att Maritha själv handlat varor hos den förra ägaren. “Det måste vara den bästa reklamen att man själv använder varorna, att man vet att de håller i ur och skur”.